Post- og papirbehandling

Neopost Frankeringsmaskiner

VI er leverandør av Neopost frankering som leverer innovative og teknologiske løsninger som er helt i fremste rekke innen området digital frankering.

Alle våre Neopost maskiner tilkobles via internett for nedlasting av porto, og benytter inkjet skriverteknologi. Alle Neopost frankeringsmaskiner er Energy Star godkjent, stillegående og har et perfekt frankeringsavtrykk selv på ujevnt underlag.

Vi har et stort produktutvalg fra den minste modellen Neopost IS280 og oppover til noe av det største av frankeringsmaskiner. Med dette produktutvalget dekker vi alle behov for frankering.

VI lanserer i disse dager en helt ny serie frankeringsmaskiner fra Neopost som heter IX-serien. Den består av 3 modeller i denne omgang. Det er Neopost IX3 (erstatter Neopost IS350), IX5 (erstatter Neopost IS420 og 440) og IX7 (erstatter Neopost IS480). Maskinene er meget driftssikker og har alle de nødvendige funksjonene man trenger på en frankeringsmaskin.

Viktig: Fra 1.1.2019 økte Posten Norge bonusen for frankert post fra 15 til 20%. Det vil si at du får redusert portoen på frankert post med 20% i forhold til frimerker.

 

NEOPOST IX3 NEOPOST IX5 NEOPOST IX7
Neopost IS280

Neopost IX3 erstatter nå IS350 Frankeringsmaskin

Vi forhandler Neopost frankeringsmaskiner

Neopost IX5 erstatter Neopost IS440 Frankeringsmaskin

Neopost IX5 frankeringsmaskin

Neopost IX7 erstatter Neopost IS480 Frankeringsmaskin

Neopost IS480 frankeringsmaskin

Ikke nøl, ta kontakt med oss

Pin It on Pinterest