Kontormaskiner

Kassaapparat / PC-kasse / Datakasse / Butikkdata / Betalingsterminaler

Kassaapparat

Vi leverer det meste innen kassaapparat og kasseløsninger. Vi har løsninger fra Quorion samt betalingsterminaler som kan knyttes direkte mot kassaapparatet eller stå fritt.

Quorion har mer avanserte kassaapparat som man kan «vokse» med. Disse kan programmeres via PC og er meget enkel å oppdatere ved endringer. Man kan starte med det enkleste og bruke samme programmeringsfil hvis man går over til en større og mer avansert kasse på et senere tidspunkt.

Quorion kan leveres som vanlige kassaapparat, med flatt tastatur eller med touch. Alle kassene fra Quorion kan tilkoble betalingsterminal, skanner mm.

Vi har også kassasystemer beregnet for restauranter/kafeteria/gatekjøkken mm.

Quorion er et tysk kvalitetsprodukt.

Ta gjerne kontakt med oss for å få nærmere informasjon om våre kasser fra Quorion.

Vi forhandler Quorion kassaapparat, pc-kasser og datakasser

Betalingsterminaler

PC-Kasser

Butikkdata programvare

Vi tilbyr løsninger fra Hano og PCK.

Hano AS er markedsleder innen webbaserte bestillingssystemer og benytter mye ressurser på å videreutvikle og utvide sitt produktspekter. Vi har som mål å tilby fremtidsrettede systemer som er konkurransedyktige på pris og kvalitet.

PCK AS er et programvarehus med fokus på butikkdata.

Vi produserer kasseprogram med ordre/lager/faktura, dekker de fleste bransjer og løser bedriftens oppgaver helt fram til regnskap.

Vi har som mål at kassepunktet skal være så forståelig og enkelt i bruk at man kan benytte det uten opplæring. I tillegg skal ordre/lager/fakturadelen være så avansert at den dekker alle dine behov.

NorPOS pro Web basert butikkdataprogram for Windows

Ikke nøl, ta kontakt med oss

Pin It on Pinterest