Kopimaskiner/printere

Oki, Nashuatec / Rex Rotary Multifunksjonsmaskiner og printere, alt fra små multifunksjonsmaskiner for små arbeidsgrupper/enkeltmannsforetak til maskiner som er beregnet for større arbeidsgrupper/firma.

Makuleringsmaskiner

Vi er leverandør av makuleringsmaskiner fra de tyske produsentene IDEAL og HSM. Begge disse produsentene leverer makuleringsmaskiner på alle sikkerhetsnivå. 

Post/papirbehandlingsmaskiner

Som leverandør av frankeringsmaskiner og konvolutteringsmaskiner i over 40 år har dette vært noen av våre hovedprodukter i tillegg til mye annet. Vi har alt du trenger for å gjøre arbeidsdagen med post- og papirbehandling så effektiv som mulig.

Laminering/Innbinding

Vi leverer lamineringsmaskiner for lommer og på rull. Våre maskiner for lommer laminerer formater fra ID-kort til A2, alt etter hvilken modell man velger. Vi har maskiner som tar formater opp til A4, A3 og A2. Vi har et stort utvalg av modeller og har maskiner som er beregnet på hjemmekontor og helt opp til de profesjonelle brukerne som stiller store krav til lamineringsmaskinen.

Falsing/skjæring

Vi har et stort utvalg av modeller falsemaskiner / brettemaskiner fra Martin Yale, Ideal og Duplo. Har du noen få ark som skal brettes eller har du flere tusen, så har vi maskiner for deg. 

Konvoluttering/pakking

Vi leverer konvolutteringsmaskiner eller pakkemaskiner som mange kaller det fra en av verdens ledende produsent av slike maskiner, Neopost.  Konvolutteringsmaskiner er et av de produktene som gir best effektivisering og hurtig lønnsomhet i forhold til mengde og tidsbruk.

Kontakt produktansvarlig for mer info

Egil Burkeland

Egil Burkeland

Salgsleder

Eli Burkeland

Eli Burkeland

Key account manager

Pin It on Pinterest