Kontormaskiner

Multifunksjonsmaskiner

Multifunksjonsmaskiner

Vi representerer flere leverandører innen multifunksjonsmaskiner, men hovedproduktene er maskiner fra OKI og Nashuatec..

Vi ønsker å tilby maskiner som effektiviserer arbeidsdagen til deg som bruker med enkle og effektive løsninger innen kopi / print / skann.

De fleste av våre modeller kan leveres med sikker utskrift, print fra mobil og leveres i mange forskjellige konfigurasjoner.

OKI har et stort utvalg av maskiner for multifunksjonsmaskiner for alt fra hjemmekontor / enkeltmannsforetak til kraftige maskiner beregnet for avdelinger / arbeidsgrupper som krever stabile og driftssikre maskiner.

På de minste multifunksjonsmaskinene leverer vi maskiner fra en av verdens ledende produsenter av slike maskiner, OKI. Dette er rimelige maskiner som passer på små og mellomstore kontormiljø, men har også større maskiner som egner seg godt til større brukergrupper og kontormiljø.

Leverer maskiner med utskrift i ren sort / hvitt og farge.

 

 

 

På de større multifunksjonsmaskinene representerer vi Nashuatec som er blitt en betydelig leverandør i Norge. Dette skyldes at maskinene er meget energivennlig, miljøbesparende, driftsikre og har funksjoner og muligheter som er mange.

Vi har et stort utvalg av modeller med utskrift i ren sort / hvitt eller farge.

Utskriftshastigheter fra 20 til 80 sider pr minutt.

Alle kan leveres med sikker utskrift og print fra mobil, samt en rekke andre nyttige funksjoner

 

Vi forhandler Nashuatec / Rex Rotary / Ricoh kopimaskin
Vi forhandler Nashuatec / Rex Rotary / Ricoh kopimaskin
Vi forhandler OKI multifunksjonsmaskiner
Vi forhandler OKI multifunksjonsmaskiner

Vi leverer også de hurtige inkjet-printerne fra Riso. Dette er maskiner som skriver ut i en vanvittig hastighet (150 sider pr minutt) og har muligheter for stifting, sortering og mange av de mulighetene man har på de vanlige multifunksjonsmaskinene.

Printer du mye og kan klare deg med inkjet-utskrift, er en hurtigprinter fra Riso det rette for deg.

Ta gjerne kontakt med oss for ytterligere opplysninger.

Ikke nøl, ta kontakt med oss

Pin It on Pinterest